E
Yhteistyölusta: bSF Wiki, bSF Drive sekä uutiskirjeen tilaus

bSF Wiki 

bSF Wiki kokoaa yhteen julkaisut ja standardit, kuten YTV ja YKV. Lisäksi bSF Wikistä löytyvät toimialojen julkiset dokumentit ja ohjeistukset yhteistyöalustalle ja RYTV-hankeohjelman tekijöille. bSF Wikiin on lisätty myös kansio "05_Tapahtumien_materiaalit", jonne päivitämme tapahtumien julkisia materiaaleja.

Käythän siis bSF Wikissä tutustumassa ohjeisiin, jotta pääset käyttämään uutta yhteistyöalustaamme sujuvasti. bSF Wikiin pääset yläreunan menuvalikosta, josta valitse
- kuvakkeen tai Julkaisut & standardit -menukohdasta.

bSF Wiki on rakennettu kansioiden ympärille. Löydät YTV:n ha YIV:n kohdasta 04_Julkaisut_ja_standardit.

   bSF Wikin kansiovalikko


bSF Drive

bSF Drive on etu, jonka tarjoamme jäsenillemme. Luomalla tunnukset yhteistyöalustalle, pääsee käsiksi ei-julkiseen tietoon, jota verkostossamme tuotetaan. Tähän lukeutuu esimerkiksi toimialojen kokousmuistiot sekä dokumenttipohjat. bSF Drive korvaa Rakennustietomallin Teamsin, jota on aikaisemmin käytetty dokumenttien säilytyspaikkana. 

Driveen pääset yläreunan valikon  -kuvakkeesta:

Drive pyytää sinua kirjautumaan uudelleen sisään, jolloin klikkaa punaista "log in with buildingSMART Finland ID" -nappia:

Vasemmasta yläreunasta pääset kansioihin, joista löydät muun muassa toimialojen dokumentit.


Uutiskirje sekä toimialojen ja ryhmien toiminta

Kun valitset yläreunan valikosta oman tilisi, pääset säätämään kiinnostuksesi kohteita verkostotoiminnan sisällä.


Klikkaamalla "uutiskirje", avautuu sinulle tämän näköinen valikko:
Valikossa voit valita, mitkä toimialoista ja ryhmistä kiinnostavat sinua. Valitsemalla esimerkiksi infratoimialan, saat jatkossa infratoimialan kokouskutsut sähköpostiisi. Voit itse valita ja muokata valintaasi kiinnostuksen kohteidesi mukaan. 

Yleinen uutiskirje on kaikille jäsenistössä lähtevä uutiskirje. Toimialoilta ja ryhmiltä ei lähetetä erillistä uutiskirjettä. 


E
Yhteistyöalusta: bSF:n blogit ja keskustelufoorumi