buildingSMART Finlandin
 tapahtumat ja tilaisuudet

Järjestämme monipuolisesti tapahtumia ja tilaisuuksia sekä jäsenistöllemme että kaikille KIRA-alan toimijoille ja siitä kiinnostuneille. 

Jäsenistölle

Säännöllisiä jäsenistömme tapahtumia ovat toimialojen kokoukset, joihin kaikki jäsenemme voivat osallistua. Kokouksissa keskustellaan toimialan keskeisistä ja ajankohtaisista asioista ja niissä on usein asiantuntijavierailuita (esimerkiksi väitöstöiden esittelyjä). 

Muita jäsenistön tapahtumia ovat syys- ja kevätkokoukset sekä esimerkiksi tulevat buildingSMART Finlandin toimistojuhlat ja syntymäpäivät.

Yhteistyötapahtumat

buildingSMART Finland järjestää myös yhteistyötapahtumia, joissa keskiössä ovat tietomallintaminen rakennetussa ympäristössä. Olemme olleet järjestäjänä esimerkiksi seuraavissa tapahtumissa: 

  • BIM+GIS: Miten tietomallinnus muuttaa maailmaa
  • Pyöreän pöydän keskustelusarjat (Rakennustieto ja FIGBC)
  • InfraBIM Open


ILMOITA  YRITYKSESI TIETOMALLINNUSTAPAHTUMASTA MEILLE!


Haluamme mainostaa Suomessa tapahtuvia tietomallinnustapahtumia ja nostaa verkostollemme tiedoksi, mitä kaikkea alalla tapahtuu. Tapahtuman ei tarvitse olla jäsenyrityksemme järjestämä, mutta sen tulee liittyä tietomallintamiseen tai sen vakiointiin. Mainostamme näitä meille ilmoitettuja tapahtumia nettisivuillamme verkostollemme.

Erottele useampi sähköpostiosoite pilkulla