E
Tule ja vaikuta! bSF:n organisaatiotyöpaja järjestetään 22.3.2022
mennessä Etta Melander | helmi 24, 2022

organisaatiotyöpaja 22.3. kello 13-15

buildingSMART Finland järjestää tistaina 22.3. kello 13-15 organisaatiotyöpajan. Työpajassa käsittelemme bSF:n organisaatiorakennetta ja mitä muutoksia se kaipaa. Haluamme organisaatiomme rakenteella jo lähtökohtaisesti purkaa siiloja ja siiloutumista. Keskustelemme siis varsinkin toimialoista ja ryhmistä: miten niitä pitäisi muuttaa, että olisimme organisaationa ketterä ja avoin? Tarvitsemmeko tilaajille oman ryhmän? Miten kansainvälinen puoli linkitetään organisaatiokaavioon? Olisiko tarpeen perustaa jonkinlainen jäsenyyskomitea?

Kannustamme siis koko verkostoa osallistumaan ja olemaan aktiivisia! Työpajassa pääset konkreettisesti vaikuttamaan organisaatiokaavioon ja sanomaan sanasi siihen, miten palvelisimme verkostoa paremmin.

Tarvitsemme työpajaan myös pienryhmien vetäjiä! Vetäjänä johdat työpajan aikana keskustelua pienryhmissä ja keräät keskustelun saldoa ylös. Vetäjänä oleminen vaatii, että työpajan lisäksi osallistut yhteen tunnin mittaiseen palaveriin, mutta muuta ryhmänvetokokemusta sinulla ei tarvitse olla. Lähde rohkeasti mukaan!

Ilmottautumiseen

sisään Uutiset
# fi
E
Tietomallitilaisuus myös sinun kunnallesi?
mennessä Etta Melander | helmi 24, 2022