E
Infran tilaajaryhmä aukeaa – oletko valmis?

Infran tilaajaryhmä kokousti tiistaina 11.5.. Kokouksessa käsiteltiin buildingSMART Finlandin ajankohtaisia asioita sekä RYTV-hankeohjelman tilannetta. Lisäksi kokouksessa oli Miro-pohjainen minityöpaja, jossa mietittiin kokousten aikataulutusta sekä sitä, miten kokouksesta lähdetään eteenpäin. Tilaajaryhmä päätti kokoustaa kerran kolmessa kuukaudessa ja ainakin toistaiseksi tilaajaryhmää vetää Marion Schenkwein.

Tilaajaryhmässä seuraavat askeleet otetaan ryhmän laajentamisen suuntaan. Ryhmän laajentamisella tarkoitetaan sitä, että ryhmää halutaan avata myös infratoimijoiden ulkopuolelle ja muiden toimialojen ja ryhmien ovat lämpimästi tervetulleita ryhmän toimintaan.

Kokouksessa heräsi myös keskustelua siitä, mihin tilaajaryhmän toivotaan keskittyvätn jatkossa. Yhteiset toimintatavat ja ohjeistukset sekä tiedon virtaamisen ja rikastamisen mahdollistaminen nousivat esille tärkeimpinä pointteina. Kokouksessa koettiin, että tilaajien yhtenäiset toimintatavat liittyvät tiedon jakamiseen olennaisesti.

Oletko kiinnostunut tilaajaryhmän toiminnasta? Infran ryhmistä tehdään tällä hetkellä kartoitusta, jossa selvitetään, keitä toiminta kiinnostaa. Täyttämällä lomakkeen pääset valitsemiesi ryhmien postituslistalle ja pysyt ajantasalla esimerkiksi tulevista kokouksista.


E
Infran ja talon ryhmien kartoitukset
mennessä Etta Melander | touko 11, 2022