E
Kutsu hankeohjelman lanseeraustilaisuuteen
mennessä Etta Melander | tammi 21, 2022

Rakennetun ympäristön tietomallintamisen vakiointi

Kutsu hankeohjelman lanseeraustilaisuuteen

Ma 31.1.2022 kello 12-13 Teamsissa

LinkedIn-tapahtuma
Ilmoittautumislomake

Kiinteistö- ja rakennusala on merkittävä toimikenttä Suomessa, mutta yhteisen tietomallivakioinnin puuttuminen on hidastanut alan digitaalista muutosta. Koko rakennetun ympäristön yhtenäinen tietomallivakiointi luo perustan tehokkaalle, laadukkaalle ja selkeälle toiminnalle sekä tiedonvälitykselle.

Hankeohjelman työnimenä on ollut KIRA DigiBase, mutta päätimme puhua mahdollisimman suoraan ja tekemistä kuvaavasti. Hankeohjelman nimi on nyt Rakennetun ympäristön tietomallintamisen vakiointi.

Hankeohjelma on buildingSMART Finlandin ja Rakennustietomalli Oy:n luotsaama kehittämisohjelma vuosille 2022–2025, joka ajaa yhtenäistä tietomallintamisen vakioinnin uudistusta. Samalla se tekee vakioinnista hyvin johdetun, systemaattisen ja läpinäkyvän prosessin. Hankeohjelmassa luodaan toimintatapa jatkuvalle BIM-vakioinnille sekä ratkaisujen ja osaamisen jalkauttamisen mahdollistavia käytäntöjä. Ratkaisun pohjana on RYTV – Rakennetun ympäristön yhtenäiset tietomallivaatimukset. Laaja-alainen tietomallivakiointi palvelee ja osallistaa kaikkia KIRA-alalla toimialarajat ylittäen. Yhtenäinen vakiointi mahdollistaa osaamisen ja tiedonkulun parantumisen, jolloin alan uudistukset ovat tuloksellisia.

Lanseeraustilaisuudessa esitellään hankeohjelma ja kerrotaan lisää Rakennetun ympäristön tietomallintamisen vakioinnin mahdollisuuksista sekä tavoitteista. Tervetuloa tilaisuuteen kuulemaan, mitä hankeohjelma voi tarjota juuri Sinun organisaatiollesi ja alallesi.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Annina Lehikoinen

annina.lehikoinen(at)rakennustietomalli.fi tai puh. 0505544720

E
Nyt saatavana: projektiehdotukset 2022!