Tietomallintamisen yhteistyöfoorumi

TALOTEKNIIKKA

Suomen taloteknisen tietomallinnuksen kansainvälinen johtopaikka ei säily ilman kehitystyötä, jonka tekijöinä voivat olla vain talotekniikan ammattilaiset.

Ajankohtaista

Julkaisut ja standardit

Tulevia tapahtumia

elokuu 2018
lokakuu 2018
marraskuu 2018
No event found!

Uusinta Talotekniikka-blogissa

Talotekniikka-toimialaryhmä

Suomi on edelleen noteerattu kansainvälisesti korkealle tietomallinnuksen hyödyntämisessä. Taloteknisen tietomallinnuksen johtopaikka ei säily ilman kehitystyötä, jonka tekijöinä voivat olla vain talotekniikan ammattilaiset.

Meillä riittää töitä. Materiaalilistat, esivalmistus ja yhteistyö ovat huomattavasti pidemmällä muutamissa hankkeissa esimerkiksi Yhdysvaltojen molemmilla rannikoilla.

Suomen talotekninen tietomalliosaaminen voidaan nostaa täysin uudelle, ennennäkemättömälle tasolle. Meillä on mahdollisuus yhdistää tietomalli, joka on matemaattisesti simuloitu sekä samasta mallinnuksesta voidaan teettää esivalmisteet konepajoissa.

Tästä mallinnuksesta hyötyvät kaikki osapuolet; suunnittelija, urakoitsija sekä kiinteistön omistaja. Mallit menevät ylläpidon käyttöön, kunhan polku hankesuunnittelusta ylläpitoon on kehitetty.

Teknisiä esteitä ei ole – tervetuloa tietomallinnuksen seuraavalle tasolle.

Puheenjohtaja

Tero Järvinen
Granlund Oy
GSM 050 323 2934
email: tero.jarvinen[at]granlund.fi

Liity jäseneksi

Tule mukaan buildingSMART Finlandin toimintaan

  • Hanki kilpailuetua olemalla perillä tietomallintamisen mahdollisuuksista, vaatimuksista ja tulevaisuudesta
  • Ota käyttöön tietomallintaminen omassa yrityksessä ja osallistu hankkeisiin, joissa tietomallintaminen on vaatimuksena
  • Vaikuta koti- ja ulkomaiseen ohjeistukseen
  • Verkostoidu alan tilaajien ja toimittajien kanssa ja kehitä uutta liiketoimintaa
Share This